עפולהנט צרכנות - מבקרת עיריית עפולה נבחרה לקדנציה שנייה בתפקיד יו''ר מבקרי הרשויות
שבת, 10 בינואר 2026
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
מבקרת עיריית עפולה נבחרה לקדנציה שנייה בתפקיד יו"ר מבקרי הרשויות
מאת: דני ברנר
יום שני, 28 בדצמבר 2020, 11:54

רו"ח עינב פרץ, מבקרת עיריית עפולה ב-15 השנים האחרונות נבחרה לקדנציה שנייה בתפקיד יושבת ראש איגוד מבקרי הרשויות בישראל
השבוע נערכו בחירות להנהלת איגוד מבקרי הרשויות המקומיות בישראל, גוף יוקרתי המאגד את כל המבקרים בעיריות, המועצות האזוריות והמועצות המקומיות בישראל שבראשו עומדת בשלוש הנשים האחרונות רו"ח עינב פרץ המשמשת כמבקרת עיריית עפולה בחמש עשרה השנים האחרונות. חברי האיגוד שהביעו בעינב פרץ את אמונם לא הציבו מולה מועמדים והיא נבחרה פה אחד לכהונה נוספת של שלוש שנים, הישג חסר תקדים. "אני מודה לחבריי המבקרים אשר הביעו את אמונם בי ומבטיחה לעשות כל שלאל ידי על מנת להמשיך ולחזק את מוסד הביקורת", אמרה השבוע פרץ הזוכה להערכה רבה גם במשרדי הממשלה, מבקר המדינה, מרכז השלטון המקומי והגופים העוסקים בביקורת.

רו״ח עינב פרץ - מבקרת עיריית עפולה צילום: דוברות העירייה
בתפקידה כיו"ר האיגוד צברה הישגים חסרי תקדים במהלך כהונתה שהבולט שבהם, קביעת תקן ותקציב למבקרים ברשויות שהביאו לחיזוק מעמד הביקורת בשלטון המקומי ולהסדרת נושא ההעסקה של עשרות מבקרים ברשויות שנמנעו מלמנות מבקר. כמו כן ליוותה פרץ בשלוש השנים האחרונות מבקרים אשר נזקקו להגנת מבקר המדינה ולצווי הגנה וזאת הודות לקשרים שטיפחה במשרדי מבקר המדינה במשך השנים.

בחירתה לקדנציה נוספת תאפשר לרו"ח פרץ להמשיך ולקדם חקיקה הנוגעת לשלטון המקומי בכלל ולמוסד הביקורת בפרט, תוך שהיא מנצלת את המעמד לו היא זוכה במוסדות השלטון. כך למשל ניתן היה לראות אותה בוועדת הפנים של הכנסת בישיבות אשר דנו בתיקונן של תקנות העיריות הנוגעות לקבלת עובדים לעבודה ברשויות המקומיות וכן בישיבות הוועדה לביקורת המדינה שם הפכה לאורחת קבע. יש לציין כי מלבד פרץ ייצגו את הצפון חברי הנהלה נוספים ובהם מבקרת עיריית מגדל העמק, טליה רוזין ומבקר עיריית טבריה ליעוז קדוש.
  כתוב למערכת
כתבות נוספות
עפולה הירוקה
   
עמותת 'יוניסטרים' מציינת 20 שנות פעילות בעפולה
   
תקציב עיריית עפולה לשנת 2026 יעמוד על כ-580 מיליון שקלים
   
היסטוריה: הוועדה המקומית של עיריית עפולה אישרה פרויקט ראשון של 'התחדשות עירונית' בעיר
   
עפולה: הוקמה מנהלת התחדשות עירונית
   
עפולה בעשר הערים המובילות בישראל בקידום בטיחות בדרכים
   
המלחמה הסתיימה ובעפולה חזרו לקיים תרגילים לשמירה על מוכנות בחירום
   
בקרוב בעפולה: מרכז פיתוח טכנולוגי
   
עפולה: בקרוב תחל פריסת מוני חשמל חכמים
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |