ביקור ״מלחמתי״ - היום בעמק חדשות -
שבת, 20 ביוני 2026
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
ביקור ״מלחמתי״
מאת: דני ברנר 
יום שני, 9 במרץ 2026, 09:41

מפקד המחוז הצפוני של המשטרה, ניצב מאיר אליהו, בביקור עבודה בבית שאן: ״נגלה אפס סובלנות כלפי גורמים פליליים ונחזק את תחושת הביטחון של התושבים״
מפקד המחוז הצפוני במשטרת ישראל ניצב מאיר אליהו הגיע היום לבית שאן וקיים סיור ופגישת עבודה בתחנת המשטרה בעיר ובמרכז ההפעלה העירוני שם נפגש עם ראש העיר נועם ג'ומעה, בעלי תפקידים בעירייה ובכוחות החירום, הביטחון וההצלה הפועלים בבית שאן וסביבתה. יחד עם מפקד המחוז השתתפו בפגישת העבודה בעלי תפקידים בכירים במחוז הצפוני, מפקד מרחב עמקים במשטרה תנ"צ רן אופיר, מפקדת תחנת בית שאן סנ"צ הדר עמר ובעלי תפקידים בתחנת משטרת בית שאן.
ביקור ״מלחמתי״
ניצב מאיר אליהו בסיור בעיר מלווה במפקדת תחנת המשטרה בעיר, סנ״צ הדר עמר וראש העיר נועם ג׳ומעה צילום: דוברות המשטרה
בסיום הביקור אמר מפקד מחוז צפון, ניצב מאיר אליהו: "בית שאן היא עיר שחשובה לנו ומתמודדת בשגרה ובחירום עם אתגרים שונים", אמר ניצב מאיר אליהו, "אנחנו כאן כדי לחזק את התחנה. זהו תהליך שהתחלנו בו בתגבור של תקנים ויש לנו כוונה לחזק עוד יותר את התחנה. נגלה אפס סובלנות כלפי גורמים פליליים ונחזק את תחושת הביטחון של התושבים בכל ההיבטים".

בפגישה עלה גם נושא חיזוק התחנה ביחידת אופנועים. מפקדת תחנת משטרת בית שאן, סנ"צ הדר עמר, דיברה על שיתוף הפעולה המוצלח עם עיריית בית שאן וכלל הגורמים הפועלים בעיר: "יש לנו קצינים ושוטרים שעושים כאן עבודה נהדרת וחשוב לציין את 'מכפילי הכח' של התחנה ובהם כיתות הכוננות", אמרה סנ"צ עמר.
ביקור ״מלחמתי״
ניצב מאיר אליהו(במרכז) בישיבה עם ראש העיר נועם ג׳ומעה ומפקד התחנה סנ״צ הדר עמר צילום: דוברות המשטרה
ראש העיר נועם ג'ומעה אמר: "המטרה המשותפת של כולנו היא חיזוק תחושת הביטחון של תושבי בית שאן, ולא רק בחירום כמובן. בית שאן היא עיר חשובה בגבולה המזרחי של מדינת ישראל ואנחנו פועלים מול משרדי הממשלה לחזק את העיר בכל התחומים. גייסנו תקציב משמעותי להגדלה ופריסה רחבה של מערך המצלמות וכבר בשנה הקרובה נראה שינוי משמעותי באמצעי השליטה שלנו בשיתוף פעולה עם משטרת ישראל".
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
כתב אישום: הסליק אקדח בתחתונים ואקדח נוסף מתחת למושב
   
מנכ”ל משרד הפנים, ישראל אוזן: "תנופת הפיתוח בעפולה מרשימה"
   
החל מ-12 ביוני: שיפורים ושינויים במערך התחבורה הציבורית בעפולה
   
אחרי דחייה ארוכה, מסע הסיור והניווט לזכרו של תא"ל ארז גרשטיין ז"ל יצא לדרך
   
זהירות נחש
   
שני הרוגים בהתרסקות מטוס קל בשדות מושב תל עדשים
   
הממ״דים החדשים בשכונת גבעת המורה בעפולה
   
שבועות כמו פעם: מחול, חקלאות, גבינות ותהלוכה חגיגית במוזיאון העמק
   
בול 100 שנים לעפולה
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |