עפולה: פסטיבל של אורות בחנוכה - היום בעמק חדשות -
יום ראשון, 7 בספטמבר 2025
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
עפולה: פסטיבל של אורות בחנוכה
מאת: דני ברנר 
יום שני, 22 בנובמבר 2021, 19:46

חנוכה גדוש באירועים בעפולה: עיריית עפולה ורשת שחקים מציגים חנוכה של אור, אירועים ופעילויות בכל רחבי העיר. לגזור ולשמור
אם חיפשת מה לעשות בחג החנוכה והאירועים הגדולים המתקיימים מחוץ לעיר עולים הון תועפות דאגו בעיריית עפולה באמצעות אגף התרבות ואגף קהילה ורשת שחקים לארגן תכנית עשירה ומגוונת. האירוע המרכזי של החג יתקיים בימים שני-שלישי (29-30.11) בפארק העירוני באירוע חינמי לכל המשפחה "מאירים את הפארק" בהפקת שחקים במסגרתו יוצגו מיצגי אור מיוחדים, פסלים חיים, מופעי לד ואש ומסיבת פול-מון לילדים במשך יומיים רצופים. מדובר בחגיגה אמיתית לילדים שצפויים ליהנות מחוויה יוצאת דופן כאשר אם מזג האוויר לא יאפשר זאת, יועבר האירוע למתחם האירועים "האוהל" בפארק.

רשת שחקים יפיקו אירועים נוספים ביניהם מסיבת חנוכה והצגת יחיד 'נסיך צפרדע' לצד פעילות יצירה במרכז לגיל הרך, הכניסה חופשית (28.11), הופעה במלאת 3 שנים למותו של יגאל בשן עם שותפיו ללהקה המיתולוגית "הופה היי", אבי דור ואהרון חליווה בעלות של 60 שקלים בלבד בהיכל התרבות, קונצרט חנוכה של הקונסרבטוריון העירוני, ערב שירה של 'להקת השדרה' עם אנו"ש, תאטרון פנטומימה, קונצרט חנוכה של ההרכבים הייצוגיים ומקהלות וכלי קשת בקונסרבטוריון העירוני ועוד. מנכ"ל שחקים דניאל בן אמר: "שנה שלמה חיכינו והגיע הזמן לחגוג את חנוכה ובגדול באמצעות שרשרת אירועים ששיאם מופע שכולו אור. אני מודה לראש העיר אבי אלקבץ על היוזמה והרצון להעניק חנוכה שמח לכולם".
עפולה: פסטיבל של אורות בחנוכה
בני נוער חוגגים חנוכה עם קשישים בעיר צילום: דוברות העירייה
עוד יתקיימו במהלך חג החנוכה אירועים נוספים כגון פסטיבל נוסף "על המפה" של עיריית עפולה בשיתוף תנועת 'תרבות' שיכלול שלושה ימים (1-3.12) של אומנות מקורית במסגרתה יציגו אמנים מעפולה והסביבה על במות ברחבי העיר. הפסטיבל יכלול הצגות תיאטרון, מיצגי רחוב, הופעות מוזיקה, גלריה, חפלה בקבלת שבת, פאנל תרבות, אומנות גאה , פעילויות ילדים, ועוד. בנוסף יתקיימו במהלך החג יתקיימו מספר הצגות ילדים נוספות וביניהן "פטר הארנב" (30.11), מחזמר ילדים "מערת האוצר" (3.12) והצגת ילדים של הדוד חיים. גם האזרחים הוותיקים ייהנו מהדלקת נרות מדי ערב בימי החג, הופעות של ששי קשת ומופע של יידישפיל וכן המבצע המסורתי "אור לדור" שמקיימת מחלקת הנוער עם עמותת "דור לדור" במסגרתו בני נוער מחלקים ערכות שי לחג לאזרחים הוותיקים.

פרטים על כלל אירועי חנוכה ברחבי העיר אפשר למצוא באתר העירייה ובעמודי הפייסבוק של עיריית עפולה ושחקים.
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
עפולה: פתיחה חגיגית לשנת הלימודים
   
עפולה: מונתה מ"מ לתפקיד ראש מינהל חינוך
   
16,878 אלף תלמידים ייפתחו את שנת הלימודים בעפולה
   
ראש העיר עפולה ויו״ר ההסתדרות סיכמו על הקמתו מחדש של היכל האירועים ההיסטורי
   
עפולה: השירות הווטרינרי העירוני מנעו הפצת 120 ק"ג מוצרי מזון המסוכנים לבריאות הציבור
   
השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי
   
בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים
   
עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר
   
הילד עופרי כידרא צרפתי מעפולה הוא הראשון לקבל את ספר הילדים שהופק לציון שנת ה-100
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |