שר הבריאות ביקר במרכז רפואי העמק בעפולה - היום בעמק חדשות -
שבת, 3 במאי 2025
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
שר הבריאות ביקר במרכז רפואי העמק בעפולה
מאת: דני ברנר 
יום שלישי, 20 באוקטובר 2020, 20:59

שר הבריאות, חה״כ יולי (יואל) אדלשטיין, בביקור ראשון במרכז הרפואי העמק מקבוצת כללית: "התרשמתי מאד מהאיכות הרפואית של בית החולים. היערכות הקורונה צריכה להישמר ובוודאי לקראת החורף״
שר הבריאות יולי (יואל) אדלשטיין ביקר היום במרכז הרפואי העמק מקבוצת כללית ונפגש עם מנהל המרכז הרפואי העמק ד"ר זיו רוזנבוים, ואנשי הצוות שעוסקים בטיפול בחולי הקורונה. בביקור השתתפו מנכ"ל הכללית, פרופ' אהוד דודסון, סמנכ"ל וראש חטיבת בתי החולים בכללית, ד"ר אורלי וויינשטיין וראש עיריית עפולה אבי אלקבץ. במסגרת הביקור ציין מנכ"ל הכללית פרופ' דודסון כי המרכז הרפואי העמק מקבוצת הכללית הוא עוגן של מצויינות רפואית בצפון וכי הכללית משקיעה משאבים רבים כדי להמשיך לפתח ולהרחיב את השירותים הניתנים במרכז הרפואי העמק ובכללית בצפון.

ד"ר רוזנבוים נתן סקירה על בית החולים, במהלכה ציין לשבח את אנשי הצוות של בית החולים על ההתמודדות המרשימה עם הטיפול בחולי הקורונה מאז פרוץ המגפה. בין היתר ציין ד"ר רוזנבוים את הקמת מרכז הסרטן לצפון "בית שולמית" שהקמתו נמצאת בעיצומה, והוא בבחינת ציון דרך משמעותי ביותר למען הבריאות של האוכלוסייה בצפון. במסגרת הביקור סייר שר הבריאות אדלשטיין במחלקות הקורונה א' ו ב' וביחידה לטיפול נמרץ, ושוחח עם אנשי הצוות העושים במלאכה.
שר הבריאות ביקר במרכז רפואי העמק בעפולה
השר אדלשטיין עם המרכז הרפואי העמק ד״ר זיו רוזנבוים וראש עירית עפולה אבי אלקבץ צילום: יוסי אל קלוז אפ, דוברות המרכז הרפואי העמק
בסיכום הביקור אמר השר אדלשטיין כי הוא התרשם לטובה מהרמה הרפואית של בית החולים, מהמקצועיות ומהמחויבות של כל אנשי הצוות שפגש במהלך הביקור. בנוסף אמר השר כי הוא השתכנע שקיים צורך להמשיך ולסייע למרכז הרפואי העמק לשפר את התשתיות ולהמשיך לגדול ולהתפתח בהתאם לצרכים של האוכלוסייה בצפון. על הקורונה אמר השר כי הירידה בכמות החיוביים בעקבות הסגר עלולה להוביל למצב שבו הציבור לא מספיק נזהר ונשמר. "אסור לנו להפסיק להיערך, ובוודאי לקראת החורף הציבור צריך להמשיך להקפיד מאד, ומערכת הבריאות חייבת להיות ערוכה ומוכנה להתמודד עם תחלואת קורונה".
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
אבי אלקבץ: ״אני מודה על הזכות לעמוד בראשות העיר בשנת המאה שלה״
   
יהורם גאון, משה פרץ, עקיבא וגל אדם יופיעו בעצמאות בעפולה
   
בערב יום הזיכרון: חלל נוסף לעיר עפולה
   
במד"א ערוכים בכוננות גבוהה לאבטח רפואית בבתי העלמין ברחבי הארץ
   
31 ניצולי שואה מאושפזים הבוקר במרכז הרפואי העמק
   
ראש עיריית מגדל העמק נבחר להשתתף במשלחת הישראלית למצעד החיים בפולין
   
יש אלוף חדש: ינאי בן ארי הוכתר כאלוף ישראל בשח בזק בתום דרמה באליפות בעפולה
   
שמים דגש על בריאות התושבות והתושבים
   
עפולה: נבחרו 12 'יקירי העיר' לשנת 2025
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |