בית שאן: מתחם בדיקות קורונה יפתח בעיר ביום רביעי הקרוב - היום בעמק חדשות -
יום שלישי, 1 ביולי 2025
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
בית שאן: מתחם בדיקות קורונה יפתח בעיר ביום רביעי הקרוב
מאת: דני ברנר 
יום שני, 20 באפריל 2020, 18:32

כללית תפתח מתחם לביצוע בדיקות לאיתור נגיף הקורונה בבית שאן ביום רביעי הקרוב, 22.4. הקמת מתחם הבדיקות נעשה בשיתוף פעולה עם העירייה
המתחמים מותאמים להליך הבדיקה, בהתאם להנחיות משרד הבריאות ומאפשרים התנהלות מהירה תוך חשיפה מצומצמת לנגיף. הגעה לנטילת הדגימה היא על ידי הפניה מהרופא המטפל. במחוז הצפון פועלים כעת לרשות מטופלי הכללית מתחמים ב: טבריה, מגדל העמק, עפולה, צפת, נצרת. הפעילות במתחמי הישובים הבאים: קריית שמונה, קצרין, בוקעתא, דבוריה, מנדא שתחודש בהתאם לצורך. כללית מחוז צפון פתחה עד כה 15 מתחמים בכל רחבי הצפון לטובת מטופלי כללית במאמץ לאתר חולי קורונה ביישובים השונים ולצמצם הדבקה.
בית שאן: מתחם בדיקות קורונה יפתח בעיר ביום רביעי הקרוב
 
"חשוב להישמע להנחיות משרד הבריאות ולמרפאה מגיעים רק כשחייבים בתיאום מראש על ידי יצירת קשר טלפוני עם המרפאה או מוקד המידע 2700*. כללית מעמידה לרשות המטופלים קבלת ייעוץ על ידי רופאי המשפחה, הילדים והעור באמצעות האפליקציה או האתר. בנוסף לקוחות שיצטיידו במכשיר tyto יוכלו לבצע עצמאית בדיקות גרון, אוזניים, דופק, לב, ריאות, עור והאזנה לקולות בטן והמדדים ישודרו און-ליין לרופא בשילוב שיחת וידאו לצורך פענוח ומתן המלצות טיפול" מדגישה ד"ר אלה קלינסקי, מנהלת מרפאת כללית בית שאן ג'. במסגרת המאמצים לבלימת התפשטות נגיף הקורונה, כללית מפעילה מתחמים לאיתור חולי קורונה בכל רחבי הארץ ופועלים כיום 55 מתחמי כללית לנטילת דגימות לאבחון קורונה הפרוסים בכל רחבי הארץ.
לדברי ד"ר מרדכי דיין, מנהל כללית מחוז צפון, "עד כה הופנו אלפי מטופלי כללית למתחמים שנפתחו ואנחנו ממשיכים במאבק לאיתור ומיגור נגיף הקורונה, תוך שימת דגש על מוקדי התפרצות ומנגישים את הבדיקות לטובת מבוטחי כללית. אנחנו קוראים לציבור להישמע להנחיות משרד הבריאות, להמשיך ולהשתמש בשירותי האון ליין שכללית מעמידה לרשות מטופליה. במידה ואתם חייבים להגיע למרפאה, יש ליצור קשר טלפוני עם המרפאה או לחייג ל 2700*. הצוותים ב"כללית" מגויסים למאמץ הלאומי לבלימת התפשטות הנגיף ונרתמים למאמץ להגדלת מספר הבדיקות לאיתור החולים. אנו שמים דגש מיוחד על אזורים בהם יש התפרצות או חשש מהתפרצות. לאור התפשטות הנגיף אנו מרחיבים את מספר נקודות שבהם ניתן לבצע הבדיקות וזאת כדי לשפר את הנגישות ולהגדיל את מספר הנבדקים".
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
נבחרת המצטיינים של עפולה
   
ציון 100
   
עיריית עפולה פתחה שמרטפיות לילדי עובדי מערכת הבריאות
   
100 המצטיינים של עפולה
   
מי זכה לצפייה בהקרנת הבכורה בקולנוע מובילנד בעפולה? תלמידים הפעילים נגד חרם חברתי בבתי הספר
   
'מבצע טרענטע'
   
אבן קטנה – מניעה גדולה
   
סמים בעשרות מליוני שקלים נתפסו על גבול ירדן
   
תלמידי עפולה "כבשו" את הכותל המערבי
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |