רמת ישי: רונן עקיבא - מס׳ 2 של ניר חבקין - היום בעמק חדשות -
יום שני, 8 בספטמבר 2025
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
רמת ישי: רונן עקיבא - מס׳ 2 של ניר חבקין
מאת: דני ברנר 
יום שני, 27 באוגוסט 2018, 15:02

מהלך משמעותי בבחירות לראשות המועצה ברמת ישי. רונן עקיבא, יו"ר ועד ההורים הבית ספרי ברמת ישי, הכריז על השתלבותו בסיעת 'הדר' של ניר חבקין. חבקין: "רונן מהווה מכפיל כח משמעותי"
רונן עקיבא, כלכלן ומשפטן עם ניסיון רב , תושב רמת ישי משנת 2002 נשוי לאיילת, אב ל-3 בנות, פעיל חברתי כ-9 שנים ומשמש יו"ר ועד ההורים הבית ספרי מזה 5 שנים , החליט להצטרף למירוץ הפוליטי וחבר לניר חבקין המועמד לראשות מועצת רמת ישי. עקיבא: "לאחר עשיה רבה כיו"ר ועד ההורים, הובלה של פרוייקטים רבים בישוב ובעידוד בני המשפחה והחברים , אני רוצה לתרום ולעשות עוד יותר ולשם כך אני מציג מועמדות להובלת רמת ישי ורואה עצמי כנציגו של הדור החדש, דור שצמא לשינוי מסוג חדש ולוקח על עצמי להוביל את המשימה המאתגרת הזאת לעמוד בראש היישוב לצידו של ניר חבקין בנחישות, באהבה והמון מסירות.

אני דוגל בשיתוף פעולה ועבודת צוות של כל חברי המועצה והתושבים שכולם אנשים מצוינים ומגיע להם קרדיט של סמכות ואמון בכדי להגיע להצלחות מסוג חדש ואחר. כאלו שטרם נראה כאן ביישוב. אני מדבר על שינוי בסדרי העדיפויות ושימת התושב במקום ראשון. שדה התעופה, חינוך תרבות וספורט, איכות הסביבה, קהילה, מרכז עיסקי, תשתיות ורווחה יהיו נר לרגלנו. הצטרפו אלינו וביחד נוביל את הישוב לעתיד טוב יותר״.
רמת ישי: רונן עקיבא - מס׳ 2 של ניר חבקין
רונן עקיבא. רץ עם ניר חבקין לראשות המועצה המקומית ברמת ישי 
עוד הוסיף עקיבא:" אין ראוי מניר חבקין להוביל את רמת ישי. יושרו, ניקיון כפיו , ניסיונו הרב ובעיקר הערכים והחזון אותם הוא מציג לא מותירים ספק כי הוא האיש הנכון , בזמן הנכון והמועמד הטוב ביותר להנהיג את רמת ישי בייחוד בעת הזו". ניר חבקין, שמתמודד לראשות המועצה מחדש, אמר: "רונן מהווה מכפיל כח משמעותי, הן מבחינת האנרגיות, המוטיבציה והרצון לבצע שינוי במועצה. כמו שכולם מכירים רונן צעיר, נמרץ, עם יכולות מוכחות. יחד, נמשיך לעשות את מה שאנחנו יודעים הכי טוב – להוביל את רמת ישי למקום טוב יותר. בקרוב נחשוף את שאר חברי הסיעה וצפויות הפתעות. אני קורא ליונתן וליבי להצטרף לכח המשמעותי היחיד שיכול להחליף את השלטון הנוכחי", סיכם חבקין.
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
עפולה: פתיחה חגיגית לשנת הלימודים
   
עפולה: מונתה מ"מ לתפקיד ראש מינהל חינוך
   
16,878 אלף תלמידים ייפתחו את שנת הלימודים בעפולה
   
ראש העיר עפולה ויו״ר ההסתדרות סיכמו על הקמתו מחדש של היכל האירועים ההיסטורי
   
עפולה: השירות הווטרינרי העירוני מנעו הפצת 120 ק"ג מוצרי מזון המסוכנים לבריאות הציבור
   
השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי
   
בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים
   
עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר
   
הילד עופרי כידרא צרפתי מעפולה הוא הראשון לקבל את ספר הילדים שהופק לציון שנת ה-100
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |