עפולהנט חדשות - נצרת עילית: הבימבולנס של מד''א שיציל חיים
נצרת עילית: הבימבולנס של מד"א שיציל חיים

מאת: דני ברנר 
שבת, 18 באוגוסט 2018, 17:18
הבימבולנס הראשון של מד"א בנצרת עילית נחנך השבוע בטקס בתחנת מד"א בעיר. ייעודו של הרכב החשמלי הבימבולנס, הוא לקצר את זמן ההגעה שקיים לאמבולנס ולניידת לטיפול נמרץ

טקס השקת הבימבולנס החדש בנצרת עילית (צילום: דוברות מד"א)

בטקס שהתקיים השבוע בתחנת מד"א בנצרת עילית נחנך הבימבולנס הראשון של מד"א שיפעל בעיר. בנוסף, במהלך הטקס חנכו את קליטת האופנוע החמישי של מד"א בעיר. הטקס התקיים בנוכחות ראש העיר מר רונן פלוט, סגן ומ"מ ראש העיר מר אלכס גדלקין, סגן ראש העיר מר אלכס גופמן, מנהל מרחב גלבוע במד"א יוסי פחימה וסגנו ויסאם זועבי ועובדי ומתנדבי המרחב.

ייעודו של הרכב החשמלי הבימבולנס, הוא לקצר את זמן ההגעה שקיים לאמבולנס ולניידת לטיפול נמרץ ולהעניק טיפול רפואי מהיר ומקצועי ללא עיכובים של דרכים עמוסות או פקקים וזהו חיזוק נוסף ומשופר למערך התגובה המידית של מד"א המפעיל כ- 550 אופנועים, אופניים חשמליים ואלפי כונני תגובה מיידית ונאמני החיים הפזורים ברחבי הארץ, הכל כדי לקצר את זמני ההגעה למטופל.

רונן פלוט, ראש עיריית נצרת עילית, אמר בטקס: "רכב הבימבולנס החדש מקצר את זמן ההגעה של כוחות ההצלה של מד"א ומציל חיים וזאת לצד פתיחת קורסים מקצועיים שמתקיימים בימים אלה במרכז הצעירים בשיתוף מד"א ומכשירים כוח אדם מיומן".

מנהל מרחב גלבוע במד"א, יוסי פחימה: "במסגרת המאמצים לקצר את זמני התגובה ולהגיע במהירות למי שזקוק לנו חנכנו את רכב הבימבולנס הראשון בעיר נצרת עילית ואופנוע מד"א חדש נוסף שמצטרף לאופנועי מד"א ולשאר כונני התגובה המיידית הפועלים בעיר. כל זאת מתאפשר הודות לשיתוף הפעולה הטוב הקיים בין עיריית נצרת עילית למד"א כשהמטרה היא אחת, דאגה לבריאותם של תושבי העיר. נמשיך ונקדם במרחב גלבוע את פעילותינו למען הצלת חיים".

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "בהמשך למאמצים שנעשים בכל רחבי הארץ לקיצור זמני התגובה להגעה לפצועים וחולים, רכב הבימבולנס ואופנוע מד"א שנחנכו היום בנצרת עילית הם נדבך נוסף חשוב בדרך. אנחנו פועלים בפריפריה ובערים הגדולות ועושים את כל המאמצים על מנת להקטין את זמני התגובה ואין ספק כי בהמשך יתווספו אופנועים ורכבי בימבולנס נוספים. אני מודה לראש העיר מר רונן פלוט על שיתוף הפעולה הפורה והלא מובן מאליו שמסייע למד"א בכל הנדרש".
מנכ"ל מד"א, אלי בין: "בהמשך למאמצים שנעשים בכל רחבי הארץ לקיצור זמני התגובה להגעה לפצועים וחולים, רכב הבימבולנס ואופנוע מד"א שנחנכו היום בנצרת עילית הם נדבך נוסף חשוב בדרך. אנחנו פועלים בפריפריה ובערים הגדולות ועושים את כל המאמצים על מנת להקטין את זמני התגובה ואין ספק כי בהמשך יתווספו אופנועים ורכבי בימבולנס נוספים. אני מודה לראש העיר מר רונן פלוט על שיתוף הפעולה הפורה והלא מובן מאליו שמסייע למד"א בכל הנדרש".
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
עיריית עפולה נערכת לשינויי אקלים עיריית עפולה נערכת לשינויי אקלים
1/9/2026 דני ברנר
למעלה מ-16 אלף תלמידים פתחו את שנת הלימודים בעפולה למעלה מ-16 אלף תלמידים פתחו את שנת הלימודים בעפולה
1/9/2026 דני ברנר
שני מקרי הכשות נחש טופלו בשבועיים במרכז הרפואי העמק שני מקרי הכשות נחש טופלו בשבועיים במרכז הרפואי העמק
19/8/2026 דני ברנר
בן 100 חגג יום הולדת כשהוא מאושפז במרכז רפואי העמק בן 100 חגג יום הולדת כשהוא מאושפז במרכז רפואי העמק
12/8/2026 דני ברנר
ראש עיריית עפולה אבי אלקבץ: ראש עיריית עפולה אבי אלקבץ: "עשינו צעד חשוב נוסף לקראת רכבת ישירה לאזור המרכז"
10/8/2026 דני ברנר
כתב אישום יוגש נגד תושב מגדל העמק שרצח את המנוח אובנך דינקו בפיצוץ מטען בעפולה כתב אישום יוגש נגד תושב מגדל העמק שרצח את המנוח אובנך דינקו בפיצוץ מטען בעפולה
28/7/2026 דני ברנר
10 מיגוניות חדשות הוצבו ביישובי המועצה האזורית עמק יזרעאל 10 מיגוניות חדשות הוצבו ביישובי המועצה האזורית עמק יזרעאל
19/7/2026 מערכת היום בעמק
סוף טוב: הכלב הנעדר אותר לאחר שלושה ימי חיפושים וחזר לבעליו סוף טוב: הכלב הנעדר אותר לאחר שלושה ימי חיפושים וחזר לבעליו
15/7/2026 דני ברנר
האוזניים נסתמות במטוס? כך תעברו את הטיסה בלי כאבים האוזניים נסתמות במטוס? כך תעברו את הטיסה בלי כאבים
12/7/2026 דני ברנר
פותחים עתיד ודלתות לעולם פותחים עתיד ודלתות לעולם
29/6/2026 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות