עפולהנט חדשות - מאות מבקרים ביריד העסקים והספקים של העמק
מאות מבקרים ביריד העסקים והספקים של העמק

מאת: מעיין חודדה 
יום ראשון, 25 ביוני 2017, 10:27
עמק יזרעאל: מחזקים את הכלכלה המקומית. מאות מבקרים הגיעו ליריד החשיפה של העסקים והספקים של העמק מבית "מעברים בעמק" – לבעלי תפקידים, ארגונים ויישובים ביום חגיגי ועשיר שהתקיים השבוע בסילו ברמת דוד

השבוע התקיים זו הפעם השניה, יריד ירוק לבן בעמקים. היריד הוא יוזמה של עמותת "אופק לתעסוקה מעברים בעמק" בשיתוף המועצות האזוריות עמק יזרעאל, זבולון, עמק המעיינות ומגידו. היריד מתקיים במטרה לחזק את קהילת העסקים המקומיים באזור, המהווים נתח חשוב בכלכלה הישראלית והאזורית, ובמטרה לחבר בין העסקים המקומיים ולבין חברות, ארגונים ובעלי תפקידים ביישובים, הרוכשים שירותים ומוצרים.

ראש המועצה האזורית אייל בצר מבקר ביריד (צילום: ענת חרמוני)

ביריד הציגו עשרות רבות של ספקים בתחומי סדנאות, אתרים לימי צוות וגיבוש, אטרקציות, מתנות לעובדים, מקומות לכנסים ואירוח, דוכני מזון ומשקאות מגוונים ועוד. לאורך כל שעות היריד, התקיימו מופעי מוסיקה ותרבות, פינות ישיבה, בר משקאות מרענן ודוכני מזון מסוגים שונים.

למוזמנים הוענק מארז שי אטרקטיבי שכולו תוצרת וגאווה מקומית: "משק תירוש" – זוכה פרס ראשון יין הבוטיק בישראל, שמן זית ומארזי מתנות פרימיום מבית לחם הגלילית , "חוויה בגלבוע- כשטבע ואתגר נפגשים" מתחם פעילויות ואתגר, "מתנות פור אול" – מתנות ומוצרי פרסום מאשדות יעקב מאוחד, "לבידו קוסמטיקה טבעית על בסיס שמנים אורגניים" מנהלל, "שיווק העמק" מבחר מוצרי אריזה, "קפה בשדה" קייטרינג ואירוח קבוצות בשדה אליהו, יסמין גנזי בן לולו סטודיו yds קיבוץ מגידו.

גם מופעי מוסיקה ותרבות היו שם (צילום: ענת חרמוני)
ראש המועצה האזורית אייל בצר ברך את באי הכנס ואמר: "אנחנו ממשיכים במסורת שהתחלנו לפני שנה – יריד שני השנה אנחנו שמחים שמגיעים אלינו המון לקוחות גם מחוץ לעמק שמתעניינים בעסקים שיש כאן לצד אזורי התעשייה אנחנו יודעים שעסקים קטנים הם מנוע צמיחה ופעילות כלכלית באזור ולכן אנחנו רוצים להמשיך ולתמוך בפעילויות שמקדמות כלכלה מקומית שהיריד הוא רק חלק מהן. תודה גדולה לליאת וייסבוך, מנכ"לית מעברים בעמק – על הובלת התחום, לצוות בנות מעברים על ההפקה, לעובדי המועצה השותפים ליריד. אני מאחל לכולם שיתופי פעולה פורים, להיטיב את ההיכרות ומלבד היריד – שהוא ארוע שיא, לראות איך אנחנו כלקוחות, בודקים כיצד אנחנו יכולים לשתף פעולה אלו עם אלו וכך להפריח את הכלכלה המקומית באזור".

ליאת וייסבוך, מנכ"לית מעברים בעמק אמרה במהלך היריד: "כבר במהלך היריד אנו רואים חיבורים עסקיים חשובים. המפגש הבלתי אמצעי מאפשר לחוות את העסקים, אנו כבר רואים את התוצאות ואת החשיבות של המשכיות קיום היריד. היריד הינו אחד מהשירותים שאנו מציעים לארגונים בכדי להנגיש להם את העסקים המקומיים שלנו. בין היתר, מעברים בעמק יצאו בשירות חדש, המציע לייצר רשימות ספקים ייעודיות בתחומים ספציפיים על פי דרישה וכן עבור ארועים ספציפיים. אני מזמינה את ארגוני ויישובי העמק להשתמש בשירות החדש".

עשרות רבות של ספקים נטלו חלק ביריד (צילום: ענת חרמוני)
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
ספרייה עד המקלט: יוזמה חדשה בעפולה מביאה את הספרים עד למרחבים המוגנים ספרייה עד המקלט: יוזמה חדשה בעפולה מביאה את הספרים עד למרחבים המוגנים
16/3/2026 דני ברנר
עפולה: אזור התעשייה החדש יתמקד בתעשייה ביטחונית עפולה: אזור התעשייה החדש יתמקד בתעשייה ביטחונית
16/3/2026 דני ברנר
נחשפה נחשפה "מטחנת גורים" בצפון
9/3/2026 דני ברנר
מצדיעים לנשות המילואימניקים: מחווה מרגשת בעפולה ביום האישה הבינלאומי מצדיעים לנשות המילואימניקים: מחווה מרגשת בעפולה ביום האישה הבינלאומי
9/3/2026 דני ברנר
ביקור ״מלחמתי״ ביקור ״מלחמתי״
9/3/2026 דני ברנר
עפולה: חוגגים פורים במקלטים עפולה: חוגגים פורים במקלטים
3/3/2026 דני ברנר
עפולה: העירייה תקיים תרגיל בשיתוף פיקוד העורף עפולה: העירייה תקיים תרגיל בשיתוף פיקוד העורף
3/3/2026 דני ברנר
מגה בר מצווה מגה בר מצווה
24/2/2026 דני ברנר
העיר עפולה כיכבה ביריד התיישבות של משרד נגב-גליל העיר עפולה כיכבה ביריד התיישבות של משרד נגב-גליל
16/2/2026 דני ברנר
האזרחים הוותיקים מצדיעים לחיילי חטיבת כפיר האזרחים הוותיקים מצדיעים לחיילי חטיבת כפיר
16/2/2026 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות