עפולהנט חדשות - מנהל חדש מונה למרכז הרפואי העמק
מנהל חדש מונה למרכז הרפואי העמק

מאת: דני ברנר 
יום רביעי, 29 ביוני 2022, 21:53
בשעה טובה. ד"ר מאור ממן מונה למנהל המרכז הרפואי העמק, מקבוצת כללית

ד״ר מאור ממן (צילום: מרכז רפואי העמק)

דירקטוריון כללית, בראשותו של מר יוחנן לוקר, אישר היום (29.6) את המלצתו של אלי כהן, מ"מ מנכ"ל כללית למינויו של ד"ר מאור ממן לניהול המרכז הרפואי העמק. המינוי ייכנס לתוקפו בתקופה הקרובה. ד"ר מאור ממן, מומחה במיילדות וגינקולוגיה ובמנהל רפואי. בוגר בית הספר לרפואה בטכניון בחיפה, בעל תואר שני בניהול מערכות בריאות (MHA) מאוניברסיטת בן גוריון, ותואר שני במנהל עסקים (MBA) מאוניברסיטת תל אביב. סיים בהצלחה את "תכנית ענבר" היוקרתית לעתודה ניהולית במערכת הבריאות.

ד"ר ממן החל את עבודתו בכללית במרכז הרפואי בילינסון בשנת 1998 כמתמחה ובהמשך כרופא בבית החולים לנשים. בד ובד, ביצע מגוון תפקידים במערך הרפואה בצה"ל בתחום רפואת אב"ך ומשמש כיום גם כמג"ד גדוד הרפואה המטכ"לי של חיל הרפואה, במסגרת המילואים. משנת 2020 הוא מכהן כסגן מנהל המרכז הרפואי רבין ובמקביל ממשיך את עבודתו כרופא בכיר במחלקת נשים, אחראי על מרפאת שרירני הרחם וחבר בוועד האיגוד הישראלי למיילדות וגינקולוגיה.

אלי כהן, ממלא מקום מנכ"ל כללית בירך על המינוי ואמר: "ד"ר ממן מביא עמו ניסיון מקצועי וניהולי מגוון, הבנה מעמיקה של מערכת הבריאות ועולם בתי החולים, ויכולת הובלת שינויים ארגוניים גדולים ומשמעותיים. אני מאחל לד"ר מאור ממן הצלחה רבה בהובלת המרכז הרפואי העמק הנמצא בתנופת פיתוח וצמיחה להישגים, וזאת למען בריאותם של תושבי הצפון. אני מודה לד"ר אלדר ברקוביץ על הירתמותו כמ"מ מנהל המרכז הרפואי העמק ועשייתו הרבה בחודשים האחרונים".
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
למרות הכל - בעפולה יחגגו עצמאות למרות הכל - בעפולה יחגגו עצמאות
17/4/2026 דני ברנר
חגיגות העצמאות במגדל העמק נדחו בשל המצב הביטחוני חגיגות העצמאות במגדל העמק נדחו בשל המצב הביטחוני
16/4/2026 דני ברנר
תפס אותם על חם תפס אותם על חם
16/4/2026 דני ברנר
יו״ר הקואליציה אופיר כץ הקצה מיליון ש״ח למרכז הרפואי העמק למיגון, בינוי ושיפוץ יו״ר הקואליציה אופיר כץ הקצה מיליון ש״ח למרכז הרפואי העמק למיגון, בינוי ושיפוץ
13/4/2026 דני ברנר
חזרה לשגרת למידה מלאה במועצה האזורית עמק יזרעאל חזרה לשגרת למידה מלאה במועצה האזורית עמק יזרעאל
13/4/2026 דני ברנר
אצטרובל נשלף מאפה של פעוטה בת שלוש וחצי אצטרובל נשלף מאפה של פעוטה בת שלוש וחצי
12/4/2026 דני ברנר
תרבחו ותסעדו: הפסקה מתוקה באווירת המימונה במרכז הרפואי תרבחו ותסעדו: הפסקה מתוקה באווירת המימונה במרכז הרפואי "העמק"
9/4/2026 דני ברנר
תרגיל פתיחת מרכז הסיוע הראשוני (מס תרגיל פתיחת מרכז הסיוע הראשוני (מס"ר) במועצה האזורית עמק יזרעאל
31/3/2026 דני ברנר
מגדל העמק לא תקיים קייטנות פסח לילדים מגדל העמק לא תקיים קייטנות פסח לילדים
30/3/2026 דני ברנר
הנס הכפול שלנו הנס הכפול שלנו
28/3/2026 מערכת היום בעמק
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות