עפולהנט חדשות - בית שאן: ערב הוקרה למתנדבי הספרייה העירונית
בית שאן: ערב הוקרה למתנדבי הספרייה העירונית

מאת: מערכת עפולהנט 
יום ראשון, 11 ביוני 2017, 15:06
ערב ההוקרה השנתי למתנדבי הספריה העירונית ושותפיה בקהילה, שהתקיים השבוע במעמד ראש העיר רפאל בן שטרית ומנהל אגף החינוך מנשה מוסאי, הבטיח וגם קיים

ערב הוקרה למתנדבים בספריה (צילום: דוברות העירייה)

המוני מתנדבים, הורים, צוותים חינוכיים ושותפים לדרך, גדשו את הספרייה ל 70 דקות של הוקרת תודה למתנדביה הפעילים בעשייה מגוונת לכל אורך השנה. ילדים ובני נוער מלאי התרגשות וכישרון, חלקם עם ותק של שנים במקום, עלו בזה אחר זה לקבל תעודת הוקרה ושי קטן כשברקע חולפים מיטב הרגעים הגדולים של הספריה, בסרטון שהקיף את כל צוותי העבודה ותהליכי העומק המשמעותיים שהובילה הספרייה בשנה החולפת.

את הערב הנעימו בקולם ירין חי ופרח דנן, תלמידי יב' באורט אמירים בשנתם האחרונה בספרייה, שריגשו ביצירה מקורית. שיא משעשע ומרענן רשמו גם דוד שרכו ושירה שמואל שגילמו את הצמד המריר שמאס בפעילויות הספרייה, במערכון 'שולי וויקטור'. שולבו גם קטעים מרצועת 'אולפן פתוח' שהוביל צוות תיעוד ומדיה בליווי מקצועי של יוסי רטיג מערוץ הנוער, שגם קיבל תעודת הוקרה על פועלו בספרייה. תעודת הוקרה נוספת קיבלה גם רכזת הקליטה בעיריית בית שאן, רעיה בלניק ובת השירות יראה תעסן, על מיזם יציראסטה בשיתוף הגרעין החברתי והקהילה האתיופית. במעמד זה חולקו תעודות הצטיינות למתנדבים מצטיינים: עדי פרץ, פרח דנן ודניאל בנפוסי (אורט אמירים) קורל קדוש ושירה שמואל (אורט פסגות) ואוראל אלמקייס (מהישיבה התיכונית).

כמו בכל סרט, ההתפרקות הרגשית הגיעה בסוף, במילים האישיות של ירין חי, להב ניסים ופרח דנן, תלמידי יב' באורט אמירים, שריגשו את הקהל בתחושותיהם לקראת פרידתם מהספרייה אחרי שנים ארוכות כמתנדבים. רגע אחרי, עלה סרטון מחווה מיוחד שהופק לכבודם ולכבוד חבריהם מתנדבי יב' המלווים את הספרייה בשנים האחרונות בהצלחה מרובה, ושותפים, במידה מכרעת, לעיצוב מודל עבודת הנוער בתוכה.

אלו היו 70 דקות שהופקו כולן ע"י מתנדבי הספרייה עצמם. הצילום, ההגברה, השירה, מהמשחק והעיצוב, הכל בידיהם. הפנים הקורנים מהתרגשות של המוני האנשים ביציאה חתמו את אחד האירועים המרגשים ביותר של השנה, והוכיחו שוב, שאין גבול ליכולות של כל אחד מהילדים האלה, לפרוץ, לעוף, להוציא מעצמו יותר. ראש העיר רפאל בן שטרית אמר בסיום כי "מי שנכח בערב היה עד למפגן מרשים ומרגש של עשייה קהילתית במיטבה.

קבוצת ילדים ובני נוער שעוברת תהליך עמוק מאד רוכשים כישורי מנהיגות והובלה, מתכננים ומארגנים פעילויות ומוציאים לפועל מגוון רחב של אירועים ופעולות. הספריה שלנו הפכה למוקד תרבותי פעיל חי ותוסס".
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
חיזוק מעבר לים חיזוק מעבר לים
8/12/2025 דני ברנר
עפולה: אושר תקציב של 65 מיליון שקלים להקמת היכל עפולה: אושר תקציב של 65 מיליון שקלים להקמת היכל "ארנה"
8/12/2025 דני ברנר
היסטוריה: הונחה אבן הפינה להקמת קריית ממשלה בעפולה היסטוריה: הונחה אבן הפינה להקמת קריית ממשלה בעפולה
2/12/2025 דני ברנר
הסיפור שלנו הסיפור שלנו
24/11/2025 דני ברנר
תפקיד יו תפקיד יו"ר מועצת הנוער של מחוז צפון נכבש שנה שלישית ברציפות על ידי תלמידה מעפולה
24/11/2025 דני ברנר
עפולה הכפילה את אוכלוסייתה ברבע המאה האחרונה עפולה הכפילה את אוכלוסייתה ברבע המאה האחרונה
17/11/2025 דני ברנר
שדרות ארלוזורוב בעפולה נבחר לאחד מהרחובות היפים ביותר בישראל שדרות ארלוזורוב בעפולה נבחר לאחד מהרחובות היפים ביותר בישראל
10/11/2025 דני ברנר
הגננת של עפולה הלכה לעולמה הגננת של עפולה הלכה לעולמה
10/11/2025 דני ברנר
עפולה: מתחם הבילוי והקולינריה בפארק הרכבת יוצא לדרך עפולה: מתחם הבילוי והקולינריה בפארק הרכבת יוצא לדרך
28/10/2025 דני ברנר
זכאות לבגרות: עפולה במקום הראשון זאת השנה השישית ברציפות מבין ערי גליל-עמקים זכאות לבגרות: עפולה במקום הראשון זאת השנה השישית ברציפות מבין ערי גליל-עמקים
28/10/2025 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות