עפולהנט חדשות - להציל את גדי מקיבוץ מגידו
להציל את גדי מקיבוץ מגידו

מאת: מערכת עפולהנט 
יום חמישי, 1 ביוני 2017, 15:14
גדי מקיבוץ מגידו, אב לארבעה ילדים, נאבק במחלת הסרטן וזקוק לעזרתכם למימון טיפול מורכב בגרמניה. ״אני רוצה לנצח את המחלה״

גדי עם אשתו טלי וילדיו (צילום: יח"צ)

גדי צדיקוף(44), מקיבוץ מגידו, נשוי לטלי ואב לארבעה ילדים קטנים: אורי בן 13, אלה בת 11.5, מיקה עוד רגע בת 10 ומתן בן 6.5 מצא את עצמו מול הרופא בבית החולים איכילוב שהסביר לו שמה שמקנן בגופו הוא סרטן קשה ומסובך המסכן את חייו. "גליובלסטומה", אמר לו הרופא שהוסיף, "אין אף סרטן שהוא טוב אבל הסוג הזה הוא מהגרועים ביותר".

לאחר סדרת טיפולים ובהם ניתוח ראש, כימותרפיה, הקרנות שגורמות לתופעות כמו בחילות, עייפות, קושי פיזי ונפשי מורכב ומאתגר, חל שיפור מה במצבו של גדי ולאט לאט הוא התחיל לצאת להליכות, לריצות ולשחק עם הילדים. עד שיום אחד, הוא התעלף באמצע ריצה. "זה לא אני", הוא אמר, "זה הגידול".

מסתבר שמהר יותר מהצפיות הגידול חזר וכרגע הגידול הוא הדבר שעומד בין גדי ובין החלומות שלו. "לצערנו בשלב הזה של המחלה הטיפולים המקובלים כבר לא משפיעים. האופציות בישראל נגמרו. אבל יש סיכוי. טיפול בגרמניה, טיפול חדשני שכבר החזיר אנשים לחיים נורמליים", אומרים בני המשפחה ומוסיפים: "אנחנו צריכים את עזרתכם. אנחנו צריכים אתכם כדי לאפשר לגדי לראות את מיקה מתחתנת, את אורי בסוף מסע הכומתה, את אלה מתגנבת בשקט על קצות האצבעות פנימה אחרי בילוי כדי לא להעיר את ההורים בלילה ואת מתן כובש את שער האליפות. בשביל זה, אנחנו צריכים אתכם".

עד כה נרשמה היענות מדהימה ומרגש לראות את ההירתמות כשמעל ל-3,000 תורמים כבר שותפים למשפחה. במשפחה מציינים כי בזמן שיא הושלם שלב א' שיאפשר לגדי לצאת בתוך שבועיים לגרמניה וכעת הם מתקדמים בכל הכח לגיוס מלוא הסכום - 800 אלף שקלים שיאפשרו לגדי לקבל את מלוא הטיפול לו הוא זקוק. "תודה רבה על התרומות שלכם. בבקשה תמשיכו לשתף ולתרום. 800 אלף שקלים. זה מה שמפריד בין גדי ובין הטיפול. בין גדי ובין העתיד שלו", אומרים במשפחה.

לדבריהם את הפרויקט הם מחלקים לשני חלקים : בשלב הראשון - גיוס בסך 400 אלף שקלים שיאפשרו לגדי לצאת לטיפול בגרמניה כבר עכשיו. בשלב השני - מתכוונת המשפחה לגייס את יתר הסכום שיאפשר לגדי להמשיך את הטיפול גם אחרי שיחזור. "חברים, אנחנו צריכים שאתם תהיו איתם כדי שאנחנו נוכל להמשיך להיות אנחנו. בבקשה עיזרו לנו ותרמו. כל תרומה מקרבת את גדי להחלמה. כל סכום יתקבל בהערכה רבה. בעזרתכם נוכל לממן את הטיפול, חייבים לנצח".
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי
11/8/2025 דני ברנר
בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים
5/8/2025 דני ברנר
עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר
5/8/2025 דני ברנר
הילד עופרי כידרא צרפתי מעפולה הוא הראשון לקבל את ספר הילדים שהופק לציון שנת ה-100 הילד עופרי כידרא צרפתי מעפולה הוא הראשון לקבל את ספר הילדים שהופק לציון שנת ה-100
28/7/2025 דני ברנר
עפולה: עשרות בני נוער השתתפו בערב שכולו להקות נוער  עפולה: עשרות בני נוער השתתפו בערב שכולו להקות נוער
28/7/2025 דני ברנר
דירוג הערים היציבות בישראל: עפולה בעשרים הערים המובילות בישראל וראשונה מבין ערי גליל-עמקים דירוג הערים היציבות בישראל: עפולה בעשרים הערים המובילות בישראל וראשונה מבין ערי גליל-עמקים
21/7/2025 דני ברנר
שני אחים מנוף הגליל הוכתרו כחתן וכלת חידון התנ שני אחים מנוף הגליל הוכתרו כחתן וכלת חידון התנ"ך הארצי לילדים
15/7/2025 דני ברנר
ובמקום השלישי: הבניין ברחוב ירושלים 65 ובמקום השלישי: הבניין ברחוב ירושלים 65
14/7/2025 דני ברנר
עפולה: אלפים הגיעו למופעי פתיחת הקיץ עפולה: אלפים הגיעו למופעי פתיחת הקיץ
14/7/2025 דני ברנר
חיבוק לפני הגיוס חיבוק לפני הגיוס
14/7/2025 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


כל הכתבות הקודמות