עפולהנט חדשות - חשד לאירוע תג מחיר בכפר נאעורה
חשד לאירוע תג מחיר בכפר נאעורה

מאת: דני ברנר 
יום שלישי, 9 במאי 2017, 09:24
אירוע חריג בכפר נאעורה, בתחום המועצה האזורית הגלבוע. תושבי הכפר נדהמו הבוקר לגלות כי, ככל הנראה, נפלו קורבן למעשים המזוהים כמעשי תג מחיר
עובד נור, ראש מועצת הגלבוע בזירת האירוע בכפר נאעורה (צילום: דוברות הגלבוע)

בכפר נאעורה שבתחום המועצה אזורית הגלבוע התגלו הבוקר שתי כתובות גרפיטי על קירות בתים. הכתובות רוססו בצבא אדום במילים "תג מחיר מנהלי", ״נקמה מנהלי". אזרח שהבחין בכתובות דיווח למשטרה. חוקרי משטרת עפולה שהגיעו לזירת האירוע, אספו ממצאים ופתחו בחקירה שבמהלכה גילו כי בקרבת מקום נוקבו צמיגיהן של 8 מכוניות חונות של תושבי הכפר. מצלמות האבטחה המוצבות באזור האירוע תיעדו במהלך הלילה, מספר דמויות של גברים שעל פי החשד ביצעו את המעשה. עם זאת נמסר כי עד לא נעצרו חשודים.

עובד נור, ראש המועצה האזורית הגלבוע, הגיע לכפר בשעות הבוקר המוקדמות, יחד עם גורמי ביטחון ורווחה של המועצה, על מנת העניק סיוע ותמיכה ראשונית. יצוין כי מוא"ז הגלבוע נחשבת למועצה המעורבת הגדולה בישראל כאשר 40% מתושביה הם ערבים המתגוררים ב- 5 כפרים.

עובד נור, ראש מועצת הגלבוע(מימין) בזירת האירוע בכפר נאעורה. משמאל: הכתובת על הקיר ״תג מחיר מנהלי״ (צילום: דוברות הגלבוע)

מדוברות המועצה נמסר: "אנו מזועזעים, לנוכח אירוע חמור במיוחד. גם בוקר קשה זה לא יצליח לשבש את מודל החיים המשותפים המוצלח, המתקיים בגלבוע במשך שנים רבות. אנו סומכים על כוחות הביטחון שיטפלו במקרה במלוא הרצינות והחומרה ומאוחדים במאבק כנגד כל מעשה על רקע גזעני. לא ניתן לרעל הזה לטפטף לבין שורותינו". יו"ר הכנסת, ח"כ יולי אדלשטיין התקשר בעקבות המקרה בנאעורה, לראש מוא"ז הגלבוע, לחזק את ידיו ואת הערכים המנחים את דרך החיים המשותפים בגלבוע. אדלשטיין ביקש לציין כי החיים בגלבוע מהווים מודל ארצי לדו-קיום יוצא דופן, ושום מקרה או אירוע גזעני, לא ישבש זאת. עוד נמסר כי המוא"ז הגלבוע העמידה את שירותי המוסך-פנצ'רייה של מחלקת התחבורה, לטובת תיקון והחלפת הצמיגים שנוקבו במהלך הלילה בכפר.

עוד ריסוס גרפיטי על אחד הבתים בכפר ״נקמה מנהלי״ (צילום: משטרת ישראל)
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
מאות השתתפו במרוץ מאות השתתפו במרוץ "לרוץ איתה" לזכרה של טליה שואן ז"ל
11/5/2026 דני ברנר
מטען חבלה ועשרות פרטי אמל מטען חבלה ועשרות פרטי אמל"ח נתפסו בביתו של תושב שיבלי
7/5/2026 דני ברנר
מגדל העמק: מיגון מתקדם בעיר מגדל העמק: מיגון מתקדם בעיר
6/5/2026 דני ברנר
"השביל של ריף"
4/5/2026 דני ברנר
למרות הכל - בעפולה יחגגו עצמאות למרות הכל - בעפולה יחגגו עצמאות
17/4/2026 דני ברנר
תפס אותם על חם תפס אותם על חם
16/4/2026 דני ברנר
יו״ר הקואליציה אופיר כץ הקצה מיליון ש״ח למרכז הרפואי העמק למיגון, בינוי ושיפוץ יו״ר הקואליציה אופיר כץ הקצה מיליון ש״ח למרכז הרפואי העמק למיגון, בינוי ושיפוץ
13/4/2026 דני ברנר
חזרה לשגרת למידה מלאה במועצה האזורית עמק יזרעאל חזרה לשגרת למידה מלאה במועצה האזורית עמק יזרעאל
13/4/2026 דני ברנר
מורי ותלמידי תיכון אמירים ייצגו את בית שאן בחידון הציונות הארצי מורי ותלמידי תיכון אמירים ייצגו את בית שאן בחידון הציונות הארצי
13/4/2026 דני ברנר
אצטרובל נשלף מאפה של פעוטה בת שלוש וחצי אצטרובל נשלף מאפה של פעוטה בת שלוש וחצי
12/4/2026 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות