עפולהנט חדשות - ''פסטיבל האוכל בסוכות עומד להיות אחת ההפקות הגדולות ביותר שידעה העיר עפולה''
"פסטיבל האוכל בסוכות עומד להיות אחת ההפקות הגדולות ביותר שידעה העיר עפולה"

מאת: דני ברנר 
יום שני, 3 באוקטובר 2022, 15:42
מנהלת פסטיבל האוכל הראשון של עפולה "AFOODIS", בת אל אשכנזי, מכוונת גבוה ומבטיחה חגיגת אוכל אמיתית עם השפים חיים כהן, ישראל אהרנו, אבי לוי וגיא גמזו, הופעות מוזיקה עם דודו טסה, נונו ואברהם לגסה ואווירה נפלאה. תבואו יהיה טעים

בת אל אשכנזי (צילום: אלבום פרטי)

פסטיבל אוכל בעפולה? איך לא חשבו על זה קודם? בחול המועד סוכות תארח העיר עפולה את פסטיבל האוכל הראשון בו יתארחו מיטב השפים המובילים בישראל וביניהם חיים כהן, ישראל אהרוני, אבי לוי, גיא גמזו ואחרים שיגיעו לפסטיבל האוכל הראשון בעפולה. את האווירה ישלימו הזמרים דודו טסה, נונו, אברהם לגסה, להקות מקומיות ו-D.J'S מובילים.

הרעיון של פסטיבל אוכל נולד במסגרת סדנה מיוחדת שהוביל אגף תאום, בקרה וחדשנות בעיריית עפולה ליצירת חזון ומיזמים עירוניים והוא כבר מעורר עניין רב בקרב תושבי העיר אבל לא רק בקרבם. לפסטיבל צפויים להגיע גם אלפי אורחים מחוץ לעיר, חובבי בישול וקולינריה ואוהבי אוכל איכותי. את הפסטיבל הייחודי, שיתקיים בפארק הרכבת, מפיקה עיריית עפולה באמצעות רשת שחקים ומנהלת אותו עוזרת ראש העיר בת אל אשכנזי.

במסגרת פסטיבל האוכל ייפתחו מספר מתחמי בילוי שונים בפארק הרכבת ובראשם מתחם מסעדות שף מתל אביב וירושלים שייפתחו סניפי 'פופ-אפ'ס' בהם יימכרו את מנות הדגל שלהם בגרסאות כשרות ובמחירים מיוחדים לפסטיבל. בנוסף, תוקם שדרת "סטריט פוד" מהצ'ורוס המטריפים של בן אביבי, הקינוחים הצרפתיים של קרמרי דה לה אקלר, הוופל בועות המושחת של 'אגזיט', האמפנדס של פאולה, FREE דוכן מזון ללא גלוטן ועוד. כמו כן יוצבו "פודטראקס" של אסאדו, צ'יפס הולנדי, "CORNDOG", "גראנדפרי" וכן מתחמי "מכל טוב העמק - תוצרת מקומית", "בישול לילדים", מתחם צעירים עם מסך הקרנה למשחק ליגת האלופות של מכבי חיפה נגד יובנטוס, מתחמי אלכוהול וקוקטיילים ועוד.
לצד אוכל איכותי, אלכוהול משובח וקינוחים מתוקים ייהנו הבאים מהופעות מוזיקה על הבמה המרכזית של פארק הרכבת אותן ייפתח דודו טסה (שלישי, 11.10) וכן הופעות של הזמרים "נונו" ואברהם לגסה בערב של היפ הופ מקפיץ (רביעי 12.10). הכניסה לפסטיבל האוכל ולהופעות המוזיקה בחינם לכל הגילאים.

מנהלת הפסטיבל, בת אל אשכנזי אמרה: "פסטיבל האוכל הראשון שיתקיים בעפולה בחול המועד סוכות מהווה המשך ישיר להפיכתה של עפולה בשנים האחרונות למרכז התרבותי התוסס של הצפון והוא צפוי לארח אלפי אנשים מכל המדינה ולבטח יהפוך למסורת".
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
כתב אישום: הסליק אקדח בתחתונים ואקדח נוסף מתחת למושב כתב אישום: הסליק אקדח בתחתונים ואקדח נוסף מתחת למושב
18/6/2026 דני ברנר
מנכ”ל משרד הפנים, ישראל אוזן: מנכ”ל משרד הפנים, ישראל אוזן: "תנופת הפיתוח בעפולה מרשימה"
17/6/2026 דני ברנר
החל מ-12 ביוני: שיפורים ושינויים במערך התחבורה הציבורית בעפולה החל מ-12 ביוני: שיפורים ושינויים במערך התחבורה הציבורית בעפולה
10/6/2026 דני ברנר
אחרי דחייה ארוכה, מסע הסיור והניווט לזכרו של תא אחרי דחייה ארוכה, מסע הסיור והניווט לזכרו של תא"ל ארז גרשטיין ז"ל יצא לדרך
25/5/2026 דני ברנר
זהירות נחש זהירות נחש
25/5/2026 דני ברנר
הממ״דים החדשים בשכונת גבעת המורה בעפולה הממ״דים החדשים בשכונת גבעת המורה בעפולה
21/5/2026 דני ברנר
שבועות כמו פעם: מחול, חקלאות, גבינות ותהלוכה חגיגית במוזיאון העמק שבועות כמו פעם: מחול, חקלאות, גבינות ותהלוכה חגיגית במוזיאון העמק
17/5/2026 דני ברנר
בול 100 שנים לעפולה בול 100 שנים לעפולה
15/5/2026 דני ברנר
עפולה: הסתיים קורס חובשי רפואת חירום של מד״א עפולה: הסתיים קורס חובשי רפואת חירום של מד״א
14/5/2026 דני ברנר
נחנך מרכז חדש להתפתחות הילד במגדל העמק נחנך מרכז חדש להתפתחות הילד במגדל העמק
14/5/2026 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות