עפולהנט חדשות - ראש העיר נצרת עילית קורא לתושבי העיר לעודד את קבוצת הכדורגל העירונית
ראש העיר נצרת עילית קורא לתושבי העיר לעודד את קבוצת הכדורגל העירונית

מאת: דני ברנר 
יום חמישי, 4 באפריל 2019, 11:14
ראש עיריית נצרת עילית רונן פלוט בקריאה לא שגרתית לעובדי ולעובדות העירייה: "תגיעו לגרין ותעודדו את קבוצת הכדורגל, כל משחק מעכשיו מקרב אותנו ליעד, זה המאני טיים". ראש העיר לא הסתפק בקריאה אישית לכל עובדי העירייה אלא גם כינס ישיבה מיוחדת בלשכתו והודיע כי העירייה תעמיד הסעות הלוך וחזור למשחק ביום שני הקרוב

ראש עיריית.נצרת עילית, רונן פלוט ,"בואו לעודד" (צילום: דוברות העירייה)

ראש עיריית נצרת עילית רונן פלוט נזהר עד כה מלהתבטא בפומבי על הסיכוי של קבוצת הפועל נצרת עליית לעלות לליגת העל. פלוט שידוע בהיותו איש שקול ומחושב שלא פועל מהבטן, חשש משמחה מוקדמת ומחגיגות טרם זמנן. הוא העדיף לחזק את הקבוצה מאחורי הקלעים ולמרות שהקפיד להגיע כמעט לכל המשחקים הוא נמנע מראיונות בתקשורת והעדיף לשבת ביציע יחד עם האוהדים :"ראש העיר הוא האוהד מספר 1 של הקבוצה", אמר בתגובה מנהל הקבוצה גיל ברעם, "הוא מלווה אותנו ומחבק אותנו באופן הכי אישי וחזק שיכול להיות, אני לא חושב שיש עוד מישהו שרוצה יותר ממנו לראות את נצרת עילית מנצחת".

מקורביו של פלוט אומרים כי ככל שהקבוצה התמידה והחזיקה במיקומה כמובילת הטבלה, פלוט נערך בשקט ליום שאחרי. "לראש העיר יש תכנית סדורה והוא כבר גייס תקציבי ענק לשיפוץ המגרש. עכשיו כשאנחנו בשלב הפלייאוף העליון הוא גם עובר לפעולה אקטיבית וקורא לתושבים, לעובדי העירייה ולחניכי מכינת תבור בעיר, להגיע למגרש כי זה השלב המכריע"

ואכן, אתמול כינס פלוט בלשכתו ישיבה יוצאת דופן בנושא שיתוף אקטיבי של עובדי העירייה בעידוד קבוצת הכדורגל במשחקי הפלייאוף. הישיבה עסקה בעיקר בקריאה לעובדות העירייה לקחת חלק ביוזמה וזאת לנוכח העובדה כי הנשים נכנסות חינם למשחקים. בישיבה השתתפו : מנכלי"ת העירייה חוה בכר, היועצת המשפטית, אולגה גורדון, ראש מינהל עירוני לאה ספיר, מזכירת ראש העיר עדיה וקשטיין,מנהלת לשכת ראש העיר אלונית כהן, מזכירת המנכלי"ת איריס אדרי ומנהלת האגף לשילוב קהילתי פאולה לאם – חיים. :"אנחנו נגיע למשחקים ונעודד את הקבוצה בכל הכוח" אמרה היועצת המשפטית גורדון ואכן, בסיום השיבה שיגרה ראש המינהל העירוני לאה ספיר פניה לכל עובדי העירייה באמצעות המייל תחת הכותרת :יאללה הפועל".
"קבוצת הכדורגל הפועל נצרת עילית מתקרבת לישורת האחרונה של הליגה וסיכוייה להעפיל לליגת העל הולכים ומתחזקים, אנחנו כמובן מחזיקים אצבעות אבל זה הזמן גם לעודד באופן אקטיבי על המגרש ולהיות עם השחקנים ברגעים הגדולים", כתבה ספיר וביקשה מכל עובדי ועובדות העירייה להתייצב ביום שני הקרוב 8/4 בשעה 19:00 ולעודד במשחק החשוב מול הפועל כפר סבא.

"אנו מבקשים מכל עובדי העירייה להגיע ולעודד ,נשים נכנסות חינם ונשמח לראות גם את כל עובדות העירייה משתתפות בחגיגה." נכתב בפניה וצוין כי על מנת שלא להיתקל בבעיית חניה באזור האצטדיון, יועמדו אוטובוסים ברחבת העירייה בשעה 18.45 ובחזרה בסיום המשחק .
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
ראש העיר עפולה ויו״ר ההסתדרות סיכמו על הקמתו מחדש של היכל האירועים ההיסטורי ראש העיר עפולה ויו״ר ההסתדרות סיכמו על הקמתו מחדש של היכל האירועים ההיסטורי
18/8/2025 דני ברנר
עפולה: השירות הווטרינרי העירוני מנעו הפצת 120 ק עפולה: השירות הווטרינרי העירוני מנעו הפצת 120 ק"ג מוצרי מזון המסוכנים לבריאות הציבור
18/8/2025 דני ברנר
השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי
11/8/2025 דני ברנר
בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים
5/8/2025 דני ברנר
עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר
5/8/2025 דני ברנר
עפולה: עשרות בני נוער השתתפו בערב שכולו להקות נוער  עפולה: עשרות בני נוער השתתפו בערב שכולו להקות נוער
28/7/2025 דני ברנר
עפולה: מונתה מנהלת חדשה לאגף תרבות וקהילה עפולה: מונתה מנהלת חדשה לאגף תרבות וקהילה
21/7/2025 דני ברנר
דירוג הערים היציבות בישראל: עפולה בעשרים הערים המובילות בישראל וראשונה מבין ערי גליל-עמקים דירוג הערים היציבות בישראל: עפולה בעשרים הערים המובילות בישראל וראשונה מבין ערי גליל-עמקים
21/7/2025 דני ברנר
שני אחים מנוף הגליל הוכתרו כחתן וכלת חידון התנ שני אחים מנוף הגליל הוכתרו כחתן וכלת חידון התנ"ך הארצי לילדים
15/7/2025 דני ברנר
ובמקום השלישי: הבניין ברחוב ירושלים 65 ובמקום השלישי: הבניין ברחוב ירושלים 65
14/7/2025 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


כל הכתבות הקודמות