עפולהנט חדשות - נצרת עילית: הבימבולנס של מד''א שיציל חיים
נצרת עילית: הבימבולנס של מד"א שיציל חיים

מאת: דני ברנר 
שבת, 18 באוגוסט 2018, 17:18
הבימבולנס הראשון של מד"א בנצרת עילית נחנך השבוע בטקס בתחנת מד"א בעיר. ייעודו של הרכב החשמלי הבימבולנס, הוא לקצר את זמן ההגעה שקיים לאמבולנס ולניידת לטיפול נמרץ

טקס השקת הבימבולנס החדש בנצרת עילית (צילום: דוברות מד"א)

בטקס שהתקיים השבוע בתחנת מד"א בנצרת עילית נחנך הבימבולנס הראשון של מד"א שיפעל בעיר. בנוסף, במהלך הטקס חנכו את קליטת האופנוע החמישי של מד"א בעיר. הטקס התקיים בנוכחות ראש העיר מר רונן פלוט, סגן ומ"מ ראש העיר מר אלכס גדלקין, סגן ראש העיר מר אלכס גופמן, מנהל מרחב גלבוע במד"א יוסי פחימה וסגנו ויסאם זועבי ועובדי ומתנדבי המרחב.

ייעודו של הרכב החשמלי הבימבולנס, הוא לקצר את זמן ההגעה שקיים לאמבולנס ולניידת לטיפול נמרץ ולהעניק טיפול רפואי מהיר ומקצועי ללא עיכובים של דרכים עמוסות או פקקים וזהו חיזוק נוסף ומשופר למערך התגובה המידית של מד"א המפעיל כ- 550 אופנועים, אופניים חשמליים ואלפי כונני תגובה מיידית ונאמני החיים הפזורים ברחבי הארץ, הכל כדי לקצר את זמני ההגעה למטופל.

רונן פלוט, ראש עיריית נצרת עילית, אמר בטקס: "רכב הבימבולנס החדש מקצר את זמן ההגעה של כוחות ההצלה של מד"א ומציל חיים וזאת לצד פתיחת קורסים מקצועיים שמתקיימים בימים אלה במרכז הצעירים בשיתוף מד"א ומכשירים כוח אדם מיומן".

מנהל מרחב גלבוע במד"א, יוסי פחימה: "במסגרת המאמצים לקצר את זמני התגובה ולהגיע במהירות למי שזקוק לנו חנכנו את רכב הבימבולנס הראשון בעיר נצרת עילית ואופנוע מד"א חדש נוסף שמצטרף לאופנועי מד"א ולשאר כונני התגובה המיידית הפועלים בעיר. כל זאת מתאפשר הודות לשיתוף הפעולה הטוב הקיים בין עיריית נצרת עילית למד"א כשהמטרה היא אחת, דאגה לבריאותם של תושבי העיר. נמשיך ונקדם במרחב גלבוע את פעילותינו למען הצלת חיים".

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "בהמשך למאמצים שנעשים בכל רחבי הארץ לקיצור זמני התגובה להגעה לפצועים וחולים, רכב הבימבולנס ואופנוע מד"א שנחנכו היום בנצרת עילית הם נדבך נוסף חשוב בדרך. אנחנו פועלים בפריפריה ובערים הגדולות ועושים את כל המאמצים על מנת להקטין את זמני התגובה ואין ספק כי בהמשך יתווספו אופנועים ורכבי בימבולנס נוספים. אני מודה לראש העיר מר רונן פלוט על שיתוף הפעולה הפורה והלא מובן מאליו שמסייע למד"א בכל הנדרש".
מנכ"ל מד"א, אלי בין: "בהמשך למאמצים שנעשים בכל רחבי הארץ לקיצור זמני התגובה להגעה לפצועים וחולים, רכב הבימבולנס ואופנוע מד"א שנחנכו היום בנצרת עילית הם נדבך נוסף חשוב בדרך. אנחנו פועלים בפריפריה ובערים הגדולות ועושים את כל המאמצים על מנת להקטין את זמני התגובה ואין ספק כי בהמשך יתווספו אופנועים ורכבי בימבולנס נוספים. אני מודה לראש העיר מר רונן פלוט על שיתוף הפעולה הפורה והלא מובן מאליו שמסייע למד"א בכל הנדרש".
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
אבי אלקבץ: ״אני מודה על הזכות לעמוד בראשות העיר בשנת המאה שלה״ אבי אלקבץ: ״אני מודה על הזכות לעמוד בראשות העיר בשנת המאה שלה״
2/5/2025 דני ברנר
יהורם גאון, משה פרץ, עקיבא וגל אדם יופיעו בעצמאות בעפולה יהורם גאון, משה פרץ, עקיבא וגל אדם יופיעו בעצמאות בעפולה
29/4/2025 דני ברנר
בערב יום הזיכרון: חלל נוסף לעיר עפולה בערב יום הזיכרון: חלל נוסף לעיר עפולה
29/4/2025 דני ברנר
במד במד"א ערוכים בכוננות גבוהה לאבטח רפואית בבתי העלמין ברחבי הארץ
27/4/2025 דני ברנר
31 ניצולי שואה מאושפזים הבוקר במרכז הרפואי העמק 31 ניצולי שואה מאושפזים הבוקר במרכז הרפואי העמק
24/4/2025 דני ברנר
יש אלוף חדש: ינאי בן ארי הוכתר כאלוף ישראל בשח בזק בתום דרמה באליפות בעפולה יש אלוף חדש: ינאי בן ארי הוכתר כאלוף ישראל בשח בזק בתום דרמה באליפות בעפולה
22/4/2025 דני ברנר
שמים דגש על בריאות התושבות והתושבים שמים דגש על בריאות התושבות והתושבים
22/4/2025 דני ברנר
עפולה: נבחרו 12 'יקירי העיר' לשנת 2025 עפולה: נבחרו 12 'יקירי העיר' לשנת 2025
22/4/2025 דני ברנר
הישג ראשון ליו הישג ראשון ליו"ר המועצה הדתית החדש בעפולה
7/4/2025 דני ברנר
שפ שפ"ע של הכנות לקראת הפסח
7/4/2025 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


כל הכתבות הקודמות