עפולהנט חדשות - מרגש!! אדווה הגיעה להופעה עם אמבולנס המשאלות
מרגש!! אדווה הגיעה להופעה עם אמבולנס המשאלות

מאת: דני ברנר 
יום רביעי, 19 ביולי 2017, 23:12
אמבולנס המשאלות של מד"א הגשים את חלום לאדווה בן דוד מעפולה שחלתה בסרטן. להגיע להופעה של להקת רדיוהד התקיימה הערב בפארק הירקון בתל אביב. אדווה: "זה פשוט חלום שהתגשם. רדיוהד זו להקת הילדות שלי ואני מרגישה כאילו חזרתי היום לתקופת התיכון"

אדווה בן דוד במופע בפארק הירקון ולצידה חובש רפואת חירום במד"א שמעון סבג והפרמדיק יונתן סוסן (צילום: דוברות מד״א)

לפני יותר מחצי שנה קנו אדווה בן דוד (30) ובן זוגה כרטיסים להופעה של להקת רדיוהד שהתקיימה הערב(רביעי) בפארק הירקון בתל אביב. זמן קצר לאחר שרכשו את הכרטיסים, חלתה אדווה במחלת הסרטן ומאז מתמודדת עם המחלה הקשה. בימים האחרונים כשהבינה כי בשל מצבה הרפואי, לא תוכל להגיע ולצפות בהופעה, החליטו היא ובן זוגה למכור את הכרטיסים. חבריה ששמעו על אכזבתה הגדולה של אדווה סיפרו לה על ״אמבולנס המשאלות״ של מגן דוד אדום שאולי יוכל להגשים לה את החלום.

הערב, הגיע ״אמבולנס המשאלות״ של מד"א לביתה של אדווה, ילידת עפולה המתגוררת בחודשיים האחרונים בירושלים, והגשים לה את חלום הילדות, להגיע להופעה של להקת רדיוהד בפארק הירקון בתל אביב. אדווה, צפתה בהופעה יחד עם בן זוגה במתחם מיוחד הנמצא ממש בקרבת הבמה, כשכל אותו הזמן צוות ״אמבולנס המשאלות״ עם המתנדבים, חובש רפואת חירום במד"א שמעון סבג ופרמדיק מד"א יונתן סוסן מלווים אותה. בתום ההופעה, שבו אדווה והצוות שליווה אותה לירושלים, עם חוויה שלא תשכח במהרה.

אדווה בן דוד: "זה פשוט חלום שהתגשם בזכות הפרויקט המדהים הזה של מד"א. בשבילי רדיוהד זו להקת ילדות, אני מרגישה כאילו חזרתי היום לתקופת התיכון. קניתי את הכרטיסים כבר לפני יותר מחצי שנה, לפני שחליתי ואני מתרגשת שלמרות כל מה שקרה, אני פה היום. אני מודה לצוות המתנדבים של אמבולנס המשאלות של מד"א שלקחו אותי להופעה".

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "שמחנו להגשים את משאלתה של אדווה ואני בטוח שהיא נהנתה מההופעה. מתוך הבנה כי הטיפול הנפשי הוא לא פחות משמעותי מהטיפול התרופתי החלטנו במד"א לייסד את פרויקט 'אמבולנס המשאלות', שפועל להגשמת חלומותיהם של החולים במחלה הקשה. בפרויקט הזה יש לנו זכות גדולה להמתיק ולו במקצת רגעים קשים ומרים, ולסייע לחולים במחלות קשות ובני משפחותיהם ׳להטעין מצברים׳ לקראת המשך ההתמודדות הלא פשוטה. מד"א ימשיך לפעול למען בריאותם של האזרחים, בכל המובנים, וינסה להשכיח את כאבם ככל שניתן. אני שולח לאדווה ברכות החלמה מהירה", אמר בין.
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
ראש העיר עפולה ויו״ר ההסתדרות סיכמו על הקמתו מחדש של היכל האירועים ההיסטורי ראש העיר עפולה ויו״ר ההסתדרות סיכמו על הקמתו מחדש של היכל האירועים ההיסטורי
18/8/2025 דני ברנר
עפולה: השירות הווטרינרי העירוני מנעו הפצת 120 ק עפולה: השירות הווטרינרי העירוני מנעו הפצת 120 ק"ג מוצרי מזון המסוכנים לבריאות הציבור
18/8/2025 דני ברנר
השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי
11/8/2025 דני ברנר
בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים
5/8/2025 דני ברנר
עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר
5/8/2025 דני ברנר
עפולה: עשרות בני נוער השתתפו בערב שכולו להקות נוער  עפולה: עשרות בני נוער השתתפו בערב שכולו להקות נוער
28/7/2025 דני ברנר
עפולה: מונתה מנהלת חדשה לאגף תרבות וקהילה עפולה: מונתה מנהלת חדשה לאגף תרבות וקהילה
21/7/2025 דני ברנר
דירוג הערים היציבות בישראל: עפולה בעשרים הערים המובילות בישראל וראשונה מבין ערי גליל-עמקים דירוג הערים היציבות בישראל: עפולה בעשרים הערים המובילות בישראל וראשונה מבין ערי גליל-עמקים
21/7/2025 דני ברנר
שני אחים מנוף הגליל הוכתרו כחתן וכלת חידון התנ שני אחים מנוף הגליל הוכתרו כחתן וכלת חידון התנ"ך הארצי לילדים
15/7/2025 דני ברנר
ובמקום השלישי: הבניין ברחוב ירושלים 65 ובמקום השלישי: הבניין ברחוב ירושלים 65
14/7/2025 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


כל הכתבות הקודמות