עפולהנט חדשות - בית שאן: ערב הוקרה למתנדבי הספרייה העירונית
בית שאן: ערב הוקרה למתנדבי הספרייה העירונית

מאת: מערכת עפולהנט 
יום ראשון, 11 ביוני 2017, 15:06
ערב ההוקרה השנתי למתנדבי הספריה העירונית ושותפיה בקהילה, שהתקיים השבוע במעמד ראש העיר רפאל בן שטרית ומנהל אגף החינוך מנשה מוסאי, הבטיח וגם קיים

ערב הוקרה למתנדבים בספריה (צילום: דוברות העירייה)

המוני מתנדבים, הורים, צוותים חינוכיים ושותפים לדרך, גדשו את הספרייה ל 70 דקות של הוקרת תודה למתנדביה הפעילים בעשייה מגוונת לכל אורך השנה. ילדים ובני נוער מלאי התרגשות וכישרון, חלקם עם ותק של שנים במקום, עלו בזה אחר זה לקבל תעודת הוקרה ושי קטן כשברקע חולפים מיטב הרגעים הגדולים של הספריה, בסרטון שהקיף את כל צוותי העבודה ותהליכי העומק המשמעותיים שהובילה הספרייה בשנה החולפת.

את הערב הנעימו בקולם ירין חי ופרח דנן, תלמידי יב' באורט אמירים בשנתם האחרונה בספרייה, שריגשו ביצירה מקורית. שיא משעשע ומרענן רשמו גם דוד שרכו ושירה שמואל שגילמו את הצמד המריר שמאס בפעילויות הספרייה, במערכון 'שולי וויקטור'. שולבו גם קטעים מרצועת 'אולפן פתוח' שהוביל צוות תיעוד ומדיה בליווי מקצועי של יוסי רטיג מערוץ הנוער, שגם קיבל תעודת הוקרה על פועלו בספרייה. תעודת הוקרה נוספת קיבלה גם רכזת הקליטה בעיריית בית שאן, רעיה בלניק ובת השירות יראה תעסן, על מיזם יציראסטה בשיתוף הגרעין החברתי והקהילה האתיופית. במעמד זה חולקו תעודות הצטיינות למתנדבים מצטיינים: עדי פרץ, פרח דנן ודניאל בנפוסי (אורט אמירים) קורל קדוש ושירה שמואל (אורט פסגות) ואוראל אלמקייס (מהישיבה התיכונית).

כמו בכל סרט, ההתפרקות הרגשית הגיעה בסוף, במילים האישיות של ירין חי, להב ניסים ופרח דנן, תלמידי יב' באורט אמירים, שריגשו את הקהל בתחושותיהם לקראת פרידתם מהספרייה אחרי שנים ארוכות כמתנדבים. רגע אחרי, עלה סרטון מחווה מיוחד שהופק לכבודם ולכבוד חבריהם מתנדבי יב' המלווים את הספרייה בשנים האחרונות בהצלחה מרובה, ושותפים, במידה מכרעת, לעיצוב מודל עבודת הנוער בתוכה.

אלו היו 70 דקות שהופקו כולן ע"י מתנדבי הספרייה עצמם. הצילום, ההגברה, השירה, מהמשחק והעיצוב, הכל בידיהם. הפנים הקורנים מהתרגשות של המוני האנשים ביציאה חתמו את אחד האירועים המרגשים ביותר של השנה, והוכיחו שוב, שאין גבול ליכולות של כל אחד מהילדים האלה, לפרוץ, לעוף, להוציא מעצמו יותר. ראש העיר רפאל בן שטרית אמר בסיום כי "מי שנכח בערב היה עד למפגן מרשים ומרגש של עשייה קהילתית במיטבה.

קבוצת ילדים ובני נוער שעוברת תהליך עמוק מאד רוכשים כישורי מנהיגות והובלה, מתכננים ומארגנים פעילויות ומוציאים לפועל מגוון רחב של אירועים ופעולות. הספריה שלנו הפכה למוקד תרבותי פעיל חי ותוסס".
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
כתב אישום: הסליק אקדח בתחתונים ואקדח נוסף מתחת למושב כתב אישום: הסליק אקדח בתחתונים ואקדח נוסף מתחת למושב
18/6/2026 דני ברנר
מנכ”ל משרד הפנים, ישראל אוזן: מנכ”ל משרד הפנים, ישראל אוזן: "תנופת הפיתוח בעפולה מרשימה"
17/6/2026 דני ברנר
החל מ-12 ביוני: שיפורים ושינויים במערך התחבורה הציבורית בעפולה החל מ-12 ביוני: שיפורים ושינויים במערך התחבורה הציבורית בעפולה
10/6/2026 דני ברנר
אחרי דחייה ארוכה, מסע הסיור והניווט לזכרו של תא אחרי דחייה ארוכה, מסע הסיור והניווט לזכרו של תא"ל ארז גרשטיין ז"ל יצא לדרך
25/5/2026 דני ברנר
זהירות נחש זהירות נחש
25/5/2026 דני ברנר
הממ״דים החדשים בשכונת גבעת המורה בעפולה הממ״דים החדשים בשכונת גבעת המורה בעפולה
21/5/2026 דני ברנר
שבועות כמו פעם: מחול, חקלאות, גבינות ותהלוכה חגיגית במוזיאון העמק שבועות כמו פעם: מחול, חקלאות, גבינות ותהלוכה חגיגית במוזיאון העמק
17/5/2026 דני ברנר
בול 100 שנים לעפולה בול 100 שנים לעפולה
15/5/2026 דני ברנר
עפולה: הסתיים קורס חובשי רפואת חירום של מד״א עפולה: הסתיים קורס חובשי רפואת חירום של מד״א
14/5/2026 דני ברנר
נחנך מרכז חדש להתפתחות הילד במגדל העמק נחנך מרכז חדש להתפתחות הילד במגדל העמק
14/5/2026 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות