עפולהנט חדשות - מפכ״ל המשטרה בביקור ראשון בבית שאן
מפכ״ל המשטרה בביקור ראשון בבית שאן

מאת: דני ברנר 
יום שישי, 13 בינואר 2017, 07:33
המפכ״ל רוני אלשיך התפנה מעיסוקיו הבוערים, במטה הארצי בירושלים, ועשה את כל הדרך לבית שאן לברך 24 נערים ונערות תושבי העיר, שסיימו את תכנית מילה

מפכ״ל המשטרה, רוני אלשייך וראש העיר רפי בן שטרית, עם בוגרי תכנית מיל״ה בבית שאן (צילום: דני ברנר)

מפכ״ל המשטרה, רב ניצב רוני אלשייך, התפנה ביום שלישי האחרון מעיסוקיו הבוערים, ועשה את כל הדרך מהמטה הארצי בירושלים לבית שאן, כדי לברך את 24 בני הנוער, מרביתם בני העדה האתיופית, בוגרי תכנית מיל״ה(משטרת ישראל למען הנוער) של המשטרה. בטקס השתתפו גם ראש עיריית בית שאן רפי בן שטרית, מפקד המחוז הצפוני של המשטרה ניצב אלון אסור, מפקד תחנת משטרת בית שאן סנ״צ עמוס שמעוני ובני משפחה נרגשים של החניכים, בוגרי התכנית. זה היה הביקור הרשמי הראשון של מפכ״ל המשטרה בעיר בית שאן, מאז נכנס לתפקידו לפני כשנה. שניים מבוגרי התכנית שעלו לברך, סיפרו כי תחילה חששו לשתף פעולה עם המשטרה, ״כששמענו שהתכנית משולבת עם שוטרים, חששנו וכמעט שלא רצינו לשתף פעולה. חשבנו שאתם שוטרים כמו שאנחנו שומעים עליהם בתקשורת, בהקשר של סיפורים על גזענות. אבל נוכחנו לדעת ולהכיר שאתם שוטרים מכובדים ולפני הכל אנשים מדהימים, ואנחנו שמחים שיצאנו למסע המיוחד הזה יחד״. המפכ״ל אלשייך אמר: ״ההשתלבות שלכם, נערים ונערות בתכנית, משמעותה קבלת החלטה אמיצה ובוגרת באשר לעתידכם. עתיד של אזרחים הגונים, שרוצים לחיות בחברה הוגנת ומתחשבת. זוהי תעודת כבוד לכם, וגאווה גדולה להוריכם, לקהילה ולמשטרה״, אמר רנ״צ אלשייך, ״בזכות פרויקט כזה ושכמותו, אנחנו משטרה טובה יותר. אשרי התכנית שאלה הם בניה״.

ראש העיר בית שאן, רפי בן שטרית אמר בטקס: ״לעובדה שמפכ״ל המשטרה עוזב את כל המשימות הלאומיות החשובות כדי להשתתף בטקס חלוקת תעודות לבוגרי התכנית כאן בבית שאן, יש בכך אמירה ערכית חשובה ביותר. על כך אני מודים לך אדוני המפקח הכללי ויודעים כמה העיר בית שאן קרובה וחשובה לך״, אמר ראש העיר בטקס.

תכנית מיל"ה היא תכנית חברתית לאומית בהובלת משטרת ישראל, המיועדת לבני נוער עוברי חוק או בני נוער בסיכון ומטרתה לסייע להם להשתלב בחברה הנורמטיבית. בתכנית נחשפים בני הנוער לאפשרות לבחור במסלול חיים חלופי וחיובי, על מנת למנוע מהם לפנות לפעילות עבריינית.

מימין: ראש העיר רפי בן שטרית, אשתו של המפכ״ל שירה אלשייך, המפכ״ל רנ״צ רוני אלשייך, מפקד המחוז הצפוני ניצב אלון אסור, מפקד משטרת בית שאן סנ״צ עמוס שמעוני (צילום: דני ברנר)
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
תמרור אזהרה לתובעים נגד רשויות מקומיות תמרור אזהרה לתובעים נגד רשויות מקומיות
15/10/2026 דני ברנר
חדש בעפולה: יוזמה ארצית להקמת מערכות סולאריות פרטיות בעפולה חדש בעפולה: יוזמה ארצית להקמת מערכות סולאריות פרטיות בעפולה
14/10/2026 דני ברנר
סוכלה הברחת סמים מירדן סמוך לקיבוץ מעוז חיים סוכלה הברחת סמים מירדן סמוך לקיבוץ מעוז חיים
12/10/2026 דני ברנר
נשק לא חוקי נתפס בביתו של תושב סולם הסמוך לעפולה נשק לא חוקי נתפס בביתו של תושב סולם הסמוך לעפולה
29/9/2026 דני ברנר
פסטיבל עפודיז חוזר ובגדול: עפולה הופכת לבירת הקולינריה של העמק פסטיבל עפודיז חוזר ובגדול: עפולה הופכת לבירת הקולינריה של העמק
27/9/2026 דני ברנר
הגביע הוא שלנו הגביע הוא שלנו
23/9/2026 דני ברנר
אם ובנה ניכוו קשה במעין עין מודע בעמק המעיינות אם ובנה ניכוו קשה במעין עין מודע בעמק המעיינות
21/9/2026 דני ברנר
המועצה האזורית עמק יזרעאל: מנשה מלכין מונה לסגן ראשת המועצה המועצה האזורית עמק יזרעאל: מנשה מלכין מונה לסגן ראשת המועצה
9/9/2026 דני ברנר
עיריית עפולה נערכת לשינויי אקלים עיריית עפולה נערכת לשינויי אקלים
1/9/2026 דני ברנר
למעלה מ-16 אלף תלמידים פתחו את שנת הלימודים בעפולה למעלה מ-16 אלף תלמידים פתחו את שנת הלימודים בעפולה
1/9/2026 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות