היום בעמק חינוך - עפולה: ממשיכים בחדשנות
יום חמישי, 12 באוגוסט 2021
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
עפולה: ממשיכים בחדשנות
מאת: דני ברנר
יום חמישי, 11 בינואר 2018, 13:03

אורט בראודה פותחת מרכז לטכנולוגיות מתקדמות בעפולה
השלוחה של המכללה להנדסאים ולימודי תעודה של אורט בראודה, פותחת מרכז לטכנולוגיות מתקדמות במרכז הטכנולוגי המתפתח בעפולה. במרכז יוצעו מספר מסלולי לימוד שמהווים כרטיס כניסה לעולם ההייטק, זאת כחלק ממגמת החדשנות של עפולה וההגעה של חברות הזנק לבירת העמק. ראש העירייה יצחק מירון: "זו הזדמנות לכל מי שרוצה להשתלב באמצעות לימודים קרוב לבית".

הבאת השלוחה של אורט בראודה לעיר היא עוד שלב במדיניות החדשנות של ראש העירייה, יצחק מירון, שמקים בעפולה פארק הייטק רחב ידיים ונערך לקליטת עשרות חברת הזנק בבירת העמק. ב-24 לינואר ייערך יום פתוח במרכז הטכנולוגי, שבו יוצגו מגמות הלימוד ואפשר יהיה להירשם למסלולים השונים.

מרכז חדשנות. אורט בראודה בעפולה 
בשנים האחרונות פועל מירון להפיכת עפולה למרכז ההייטק של העמק כולו. שתי חממות טכנולוגיות כבר הוקמו ורושמות הישגים, חברות הזנק מגיעות לעיר וגם הקומה השלישית בבניין הטכנולוגי הושכרה לטובת סביבת עבודה לסטארטפיסטים. בימים אלה מוקמת תשתית לקליטת חברות היי-טק בבניינים שכל אחד מהם יתפרס על פני 10 אלפים מ"ר.

שתי הקומות התחתונות במרכז הטכנולוגי יופעלו על ידי רשת אורט ללימודים בימי ראשון ורביעי. הקורסים המקצועיים שיפתחו יהוו מקפצה לעולם ההייטק ויאפשרו ללומדים להשתלב במרכז כולו. בין היתר, יופעל אשכול Lscm לניהול רכש מתקדם, לוגיסטיקה ושרשרת הספקה, בפיקוח ארגון מנהלי רכש ולוגיסטיקה בישראל. עוד באורט: אשכול QMS ניהול מערכות איכות, בחסות האיגוד הישראלי לאיכות. אשכול בודקי תוכנה SQA שמקנה את הידע הדרוש לביצוע בדיקות תוכנה הכרחיות לפיקוח על מוצר ומערכת תוכנה, ומהווה כרטיס כניסה לעולם ההיי-טק.

ראש העירייה יצחק מירון: "חדשנות היא שם המשחק בעפולה, ואנחנו כעירייה משלבים זרועות עם כל מי שמעוניין לקדם את המטרה הזו. הקמת לימודי טכנולוגיה בבניין הטכנולוגי, יחד עם סביבת העבודה המתפתחת ופארק ההייטק, מהווים המשך של המגמה להפוך את עפולה לבירת העמק גם בתחום ההייטק. יש לנו חממות שפועלות, ולימודי הטכנולוגיה של אורט בראודה הם הזדמנות לכל מי שרוצה להשתלב להגיע וללמוד קרוב לבית".
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
מגדל העמק: מקרן ומסך לכל גני הילדים
   
לאפריקה באהבה
   
עפולה: למעלה מ- 20 מיליון שקלים לתכניות הלימוד בשנת הלימודים הקרובה
   
מגדל העמק: שרת החינוך החמיאה להישגי מערכת החינוך והזכייה בפרס חינוך ארצי
   
בהוראת אלקבץ: חצי מיליון שקלים יוחזרו להורי ילדי הגנים
   
בית ספר "רמון" נבחר להשתתף בתכנית "חושבי עתיד"
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
כל אחת והשביס שלה    כל אחת והשביס שלה
מועדון חדש לקהילת החירשים בעפולה    מועדון חדש לקהילת החירשים בעפולה
חנוכה של עששיות בראש הנקרה
מחפשים חוויה לחופשת החנוכה עם הילדים. בואו לאויר הפתוח ...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...

בעריכת: מירב טור
התאמת בגדים לפי מבנה גוף האישה התאמת בגדים לפי מבנה גוף האישה
על-מנת להתאים מלתחת בגדים מחמיאים לגופך, ראשית עליך להכ...

התאמת בגדים לפי גוון עור התאמת בגדים לפי גוון עור
כמה פעמים יצא ששמת על עצמך בגד ושאלת "האם הבגד הזה מתאי...

הצבעים השולטים באופנת סתיו-חורף 2016 הצבעים השולטים באופנת סתיו-חורף 2016
בקרוב מחליפים לשעון חורף וזה הסימן לדבר על הלבשת חורף...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |